Αρχική Σελίδα

Shanghai ZOGEAR Industries Co.,Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η Co. βιομηχανιών της Σαγκάη ZOGEAR, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2011 είναι επαγγελματικός προμηθευτής των οδοντικών προϊόντων που συμμετέχει να αναπτυχθεί, κατασκευαστικός τα οδοντικά προϊόντα όπως applicator μικροϋπολογιστών, τους οδοντικούς ρόλους βαμβακιού, το σύστημα εκτίναξης σαλίου, τη μάσκα προσώπου, τους οδοντικούς τους ετερόφθαλμους γάδους, τις οδοντικές βελόνες, τη σύριγγα, τους ρόλους σακουλών αποστείρωσης/εξελίκτρων και άλλα πλαστικά στοιχεία.

 

Σήμερα, τα διαθέσιμα πιστοποιητικά ZOGEAR είναι CE0197, ISO13485, ISO9001, που εκδίδεται από TUV, το FDA και το FSC.

 

ZOGEAR δεν είναι καμία πανέμορφη εμφάνιση, αλλά πραγματικό το εσωτερικό.

Εμμένουμε πάντα στη «ποιότητα είμαστε ο ΖΩΗ της επιχείρησης, οι υπάλληλοι της επιχείρησης είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ» για το πνεύμα της επιχείρησης.

 

ZOGEAR προσπαθεί να παρέχει ασφαλής και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα για τους πελάτες και τους ασθενείς. Κατά συνέπεια, τα προϊόντα μας απολαμβάνουν μια υψηλή φήμη στον παγκόσμιο όπως η Ευρώπη, η Αμερική, η Νότια Αμερική, η Ασία και η Αυστραλία κ.λπ….

 

Εν τω μεταξύ, η ανώτερη και ταχεία υπηρεσία εργάζεται πολύ για να δημιουργήσει την αξιοπρόσεκτη εμπειρία πελατών για μας, το οποίο αποδίδεται από την επαγγελματική και αποτελεσματική ομάδα εργασίας μας. Το αφιερωμένο τεχνικό προσωπικό μας θα παράσχει την περιεκτική τεχνική υποστήριξη και ο καλά εκπαιδευμένος πωλητής θα σας δώσει την ικανοποιητική υπηρεσία.

 

Επιπλέον, τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον επειδή η προστασία του περιβάλλοντος υπογραμμίζεται από όλα μας.

 

Πιστεύουμε ότι η ανταγωνιστική τιμή, η γρήγορη παράδοση, η προσδοκία του πελάτη επίτευξης και η καλή υπηρεσία μεταπωλήσεών μας είναι οι βασικές αρχές της επιτυχίας μας!

 

ZOGEAR ψάχνει τους αξιόπιστους, μακροπρόθεσμους συνεργάτες συνεργασίας!

 

Καλωσορίστε σε ZOGEAR!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Βιομηχανίες ZOGEAR, που καθιερώνονται το 2011, είμαστε πραγματικά νέα, εμπαθής, καινοτόμος, προοδευτική ομάδα.

 

Το Φεβρουάριο του 2012, ZOGEAR έγινε ο χρυσός προμηθευτής σε Alibaba. Μέχρι τώρα ολοκληρωνόμαστε τα πέντε έτη χρυσών προμηθευτών.
Τον Απρίλιο ο ίδιος χρόνος, ZOGEAR λαμβάνει CE0197, ISO13485, πιστοποιητικό ISO9001 που εκδίδεται από την επιχείρηση της Γερμανίας TUV, και ZOGEAR εγκρίνεται από την επιχείρηση του BV.

 

 Το Φεβρουάριο του 2014, ολοκληρώσαμε το FDA, μπήκαμε στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ αγορά. Τώρα παρέχουμε το cOem για μερικές μεγάλες επιχειρήσεις εκεί.

 

Από το 2013, παρευρισκόμαστε στο διαφορετικό οδοντικό exhibtion σε όλο τον κόσμο. Όπως IDS, AEEDC, CIOSP, τα CD (Σικάγο), κ.λπ.

 

 

 

 

 

Shanghai ZOGEAR Industries Co.,Ltd Shanghai ZOGEAR Industries Co.,Ltd Shanghai ZOGEAR Industries Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Άλλα

Μάρκες : ZOGEAR

Αριθμός Υπαλλήλων : 30~35

Ετήσιες πωλήσεις : 3800000-4200000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας applicator μικροϋπολογιστών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας applicator μικροϋπολογιστών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας applicator μικροϋπολογιστών για τις πωλήσεις